Specialty coffee voor thuis

Koffie smaakt nergens zo lekker als thuis. Zeker wanneer de koffie is gezet met Eerlijke Boontjes. Heerlijk voor jou, eerlijk voor de boer.

Koffiebranderij Eerlijke Boontjes

Eerlijke Boontjes levert specialty coffee aan huis. Wij halen de beste koffiebonen rechtstreeks bij de boer en leveren deze vers gebrand bij jou thuis af.

Wat is specialty coffee?

Eerlijke Boontjes zijn geen gewone boontjes, maar specialty koffiebonen (SCA 85+). Deze zijn van de beste kwaliteit zodat je thuis geniet van écht lekkere koffie.

Goede koffie begint bij kwalitatieve koffiebonen. Sommige boontjes hebben het geluk gehad op te groeien onder ideale omstandigheden. Hierdoor krijgen ze een unieke smaak. Wanneer deze bonen vervolgens op de juiste manier worden gebrand en gezet, noem je dat specialty coffee. Eerlijke Boontjes zijn van die geluksboontjes die zijn grootgebracht in een ideaal terroir en klimaat.

De bonen zijn beoordeeld volgens de SCA (Specialty Coffee Association) richtlijnen met een hoge score van 85+ en mogen zich dus met recht specialty koffiebonen noemen. Specialty coffee kopen? Ga naar onze shop.

 

Winkelwagen